alegeri europarlamentare 2019 psd gherla cluj
alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej vintage pub de vanzare gherla local dej cluj

hoti dej politie mascati

Femeie din Gherla tâlharită cu violență la Dej. Hoți mascați i-au luat mii de euro, unde i-au găsit polițiștii – VIDEO

Doi bărbați care au intrat mascați în locuința unei femei din Gherla, la Dej și au tâlhărit-o au fost găsiți de polițiști.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au identificat și reținut doi bărbați din județul Constanța, care au intrat fără drept în locuința unei femei din Dej și au tâlhărit-o.

S-au făcut percheziții în Constanța, în urma cărora s-au găsit bani și alte bunuri de interes pentru cauză. S-au dispus măsuri asigurătorii pe autovehiculul care s-ar fi folosit la comiterea faptei, precum și pe alte bunuri.

Joi, 18 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, sprijiniți de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, Serviciului de Acțiuni Speciale și de cei ai Poliției orașului Techirghiol – IPJ Constanța, au efectuat două percheziții la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Cei doi, în vârstă de 40 și 28 de ani, din localitățile Techirghiol și Potârnichea, județul Constanța, sunt bănuiți că la data de 11 octombrie 2018, în jurul orei 9, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei din Gherla, care locuia într-o garsonieră în Dej, având fețele acoperite și ar fi deposedat-o de 10.000 de euro, 29.000 de lei și un telefon mobil, prin exercitarea de violențe.

În urma perchezițiilor din Constanța au fost descoperite și ridicate bunuri diverse – aparatură electronică și de uz casnic, care ar fi fost achiziționată după săvârșirea faptei, 8.500 de euro, 3 200 de lei, telefoane mobile, unelte susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni, un cântar electronic, pungi și plicuri cu substanță vegetală, 100 plicuri transparente cu benzi de sigilare.

perchezitie furt bunuri

La unul dintre bărbați a fost găsit un autoturism înmatriculat în Anglia, care ar fi fost folosit la comiterea tâlhăriei. Asupra autovehiculului, precum și asupra bunurilor electronice și de uz casnic, au fost instituite măsuri asigurătorii.

masina volkswagen

Cei doi au fost reținuți 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

În cursul zilei de vineri, cei doi urmează a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

video în continuare

ACTUALIZARE

Judecătorii de la Dej au dispus vineri arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi inculpați. Unul dintre ei este cercetat pentru tâlhărie calificată, iar celălalt pentru complicitate la tâlharie. Cei doi au antecedente penale.

Apărătorul celor doi a cerut in instanță cercetarea în stare de libertate sau de luare a măsurii preventive de arest la domiciliu sau a controlului judiciar, solicitare respinsă de magistrați.

sus(23)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns