alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej

politia accident

Femeie din Gherla lovită de mașină – accident în Cluj

Un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită ușor a avut loc marți, 4 septembrie, în jurul orei 19, pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit polițiștilor, o femeie în vârstă de 26 de ani, din Gherla, judeţul Cluj, s-a angajat neregulamentar şi fără a se asigure în travesarea drumului public. A fost surprinsă şi accidentată uşor de un autoturism care circula regulamentar. Mașina era condusă de o femeie în vârstă de 27 de ani din Cluj-Napoca. În urma accidentului, victima a suferit răni uşoare.

În acest caz cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fată prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

foto: arhiva

Polițiștii recomandă pietonilor să nu uite că există reguli stricte în ceea ce priveşte traversarea drumului public. Respectarea acestor reguli este obligatorie.

–  Traversaţi drumul public numai prin locurile special amenajate şi semnalizate şi numai după o temeinică asigurare şi după ce v-aţi convins că şoferii au înţeles intenţia dumneavoastră de a traversa, opresc şi vă acordă prioritate.
–  Atenţie sporită dacă strada pe care intenţionaţi să o traversaţi are mai mult de o bandă pe sens. Asiguraţi-vă că toţi conducătorii auto opresc şi vă acordă prioritate.
– Parinții sunt atenționați să supravegheze îndeaproape copii atunci când se află în preajma drumului public. Discutaţi cu cei mici şi reamintiţi-le regulile de traversare a drumului public. Reamintiţi-le mai ales că strada este o „lume a maşinilor” şi nicidecum loc de joacă pentru cei mici.

sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns