hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

codruta veres italia disparuta

Femeie din Dej dispărută în Italia, la Roma. Și-a lăsat telefonul la femeia pe care o îngrijea

O femeie în vârstă de 51 ani, din Dej, a plecat de la locul de muncă din Italia din 20 mai 2019 și nu a mai revenit.
Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 20 mai, Vereș Codruța, în vârstă de 51 ani, din municipiul Dej, județul Cluj, a plecat singură de la locul său de muncă din Italia, iar de atunci este de negăsit.

veres codruta dej romania disparutaCodruța Vereș locuia la Roma, unde avea grijă de o femeie în vârstă. Luni, 20 mai, a plecat la cumpărături de la domiciliul femeii, aflat în zona Santa Maria Maggiore și nu a mai revenit. Și-a lăsat acolo telefonul, dar și-a luat portofelul cu ea.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1.60 m, circa 75 de kg, constituție robustă, ochi albaștri, păr cărunt tuns scurt, faţa rotundă, ten deschis.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

sus(1)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns