mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
batut usa

„Băieții de la apă” au vizitat o femeie în Cluj, au lăsat-o fără bani

Două persoane necunoscute au bătut la ușa unei femei în vârstă din Cluj-Napoca și au pretins câ verifică instalația de apă. La plecare au lasat femeia fără bani.

Totul s-a întâmplat pe 6 ianuarie, în jurul orei 14. Femeia, în vârstă de 83 de ani, a constatat după plecarea musafirilor că îi lipsesc 4,200 de lei și a anunțat poliția.

În acest caz se fac acum cercetări pentru identificarea celor implicați și tragerea acestora la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii atrag atenția persoanelor vârstnice că sunt ținta preferată a infractorilor.

DECLINAREA DE CALITĂȚI OFICIALE FALSE este un mod de înșelăciune, combinat cu furtul din locuințe; este realizată de către persoane care pretind ca sunt reprezentanți ai firmelor de apă, electricitate, gaz, primărie sau că prestează anumite activități sau servicii obligatorii (deratizare, verificări centrale termice, verificări instalații gaz, coșerit) având asupra lor elemente de identificare pretins a fi emise de către instituțiile respective dar care sunt contrafăcute.
Intră în locuință cu permisiunea victimelor și desfășoară activitățile respective, solicită plata și observă de unde au luat banii. În acest context, autorii fac în așa fel încât să distragă atenția proprietarilor și sustrag sume de bani și bunuri de valoare din casă.

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns