alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp psd alegeri europarlamentare 2019 gherla cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

penitenciar cluj femei gherla

Femeie din Cluj trimisă după gratii pentru abandon de familie

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind o femeie de 52 de ani.

Pe 13 februarie, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul Urmăriri au depistat o femeie în vârstă de 52 de ani, din Cluj-Napoca, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie.

Femeia a fost condamnată de magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca la o pedeapsă de 180 de zile de închisoare cu executare.

Ea a fost condusă şi predată de către poliţişti reprezentanţilor Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

foto: arhiva / citynews.ro

sus(2)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns