taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
politie frontiera

Femeie din Cluj cu mandat european de arestare, oprită la graniță

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente persoane căutate de autorităţile din România, în vederea executării unor pedepse privative de libertate.

Joi, 9 iulie, în jurul orei 04.35, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră o femeie în vârstă de 46 de ani, domiciliată în judeţul Cluj.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, fiind condamnată la 9 luni şi 10 zile de închisoare.

Femeia a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

foto: arhiva

sus(3)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns