taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
agresiune viol

Femeie din Aluniș agresată de mai multe persoane din Gherla

Poliția municipiului Dej a fost sesizată pe 4 mai de către o femeie de 43 de ani, din comuna Aluniș, cu privire la faptul că în cursul zilei de 26 aprilie, aceasta ar fi fost agresată de mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că, în timp ce se afla în fața unui hotel din municipiul Dej, împreună cu un bărbat, ar fi fost abordată de către două femei și un bărbat, toți cu vârste cuprinse între 39 și 49 de ani, din Gherla, fiind agresată fizic de către aceștia.

În continuare, femeia ar fi fost urcată într-un autoturism și transportată până în municipiul Gherla, unde ar fi fost agresată fizic de către o altă persoană, o femeie de 48 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, și ulterior abandonată la ieșirea din municipiu.

În cauză, față de cele trei persoane, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

Față de aceștia, magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Totodată, femeia de 48 de ani este cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

foto: arhiva

sus(35)jos(20)

Lasă un răspuns