taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
smurd cluj

Femeie căzută de la etaj la Cluj, e în stare critică

O autospeciala și un echipaj SMURD au fost alertate miercuri în jurul orei 12.30 pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzută de la înălțime.bloc cluj

Evenimentul s-a produs pe pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Cluj-Napoc, la un bloc cu patru etaje.

În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit o femeie care prezenta multiple traumatisme și pierderi ale stării de conștiință.

Femeii, în vârstă de aproximativ 40 de ani, i s-a acordat asistență medicală de urgență de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Starea generală a acesteia, conform evaluării primare de la fața locului, era critică.pompieri cluj

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, dintr-un imobil situat în cartierul Grigorescu. A fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani, transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea modului în care s-a produs evenimentul.

sus(0)jos(2)

Lasă un răspuns