taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
femeie bataie

Femeie bătută și strânsă de gât cu un cablu la Sânmartin, polițiștii au arestat un bărbat

Prin clipe de groază a trecut o femeie, strânsă de gât cu un cablu.

Pe 19 mai, poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi de către o femeie de 50 de ani din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj despre faptul a fost agresată de către concubinul său, un bărbat de 46 de ani din comuna Sânmărtin. Acesta ar fi lovit-o pe victimă cu picioarele, cu pumnii şi ar fi ameninţat-o cu moartea după ce ar fi strâns-o de gât.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că bărbatul şi-a strâns concubina de gât cu un cablu, motiv pentru care a fost cerută o expertiză medico-legală în urma căreia a reieşit faptul că viaţa femeii a fost pusă în pericol.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Luni, 10 iunie, bărbatul a fost prezentat în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj care, în urma probatoriului administrat în cauză, a emis un mandat de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

foto: arhiva

sus(10)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns