taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
avion motor geam spart

Femeie ASPIRATĂ prin geamul spart al unui avion în SUA, după ce motorul s-a facut bucăți – VIDEO

Un incident extrem de grav s-a produs marți, în timpul unui zbor cu avionul, în Statele Unite.

Un avion al companiei aeriene Southwest a aterizat de urgență în Philadelphia, după ce bucăți dintr-un motor s-au rupt și au provocat stricăciuni avionului. O femeie a fost aspirată într-un geam spart, când cabina avionului s-a depresurizat rapid.

Avionul decolase de pe aeroportul LaGuardia din New York la ora locală 10,27 și se îndrepta spre Dallas. La mai puțin de o ora după decolare, pilotul a fost obligat să aterizeze, din cauza avariilor la motor.

Un bărbat a povestit că o bucată din motor a lovit ferestra avionului și o femeie a fost aspirată parțial prin fereastră. „A fost trasă înapoi de ceilalți pasageri!”, a declarat omul pentru televiziune.

Imediat pilotul avionului a anunțat turnul de control că are „o parte din avion lipsă” și că echipajul spune că „este o gaură, prin care a ieșit o persoană”. Pasagerii au trebuit sa folosească măștile de oxigen.

După aterizare, pasagerii au coborât teferi și au fost preluați de autobuze, cu excepția unui călător, care a fost transportat la spital, dar care ulterior a decedat.

In avion se aflau 99 de pasageri și cinci membri ai echipajului. O anchetă urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul.

video, în continuare – imagini din avion

foto: Joe Marcus/Twitter

sus(0)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns