taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
politie cluj noapte

Femeie amenințată cu pistolul în Cluj de bărbați mascați cu cagule – FOTO

Scene demne de film s-au petrecut marți seară la Cluj.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 19.30 că pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca, o femeie care conducea un autovehicul a fost amenințată în trafic cu un pistol de către două persoane aflate într-un alt autovehicul. Persoanele respective aveau fetele acoperite cu cagule.

Au fost mobilizate mai multe echipaje pentru identificarea celor doi și pentru prinderea acestora. Au participat la acțiune polițiști rutieri, de ordine publică, investigații criminale și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În scurt timp, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au găsit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele două persoane, la intersecția străzilor Piezișă cu Clinicilor.

De asemenea, au fost identificate persoanele în cauză. Era vorba despre doi bărbați, de 27 și 31 de ani, din comunele Florești și Iara, din judeșul Cluj. Asupra acestora a fost găsit un pistol neletal, o cagulă și alte bunuri.

Cei doi suspecți au fost duși la audieri pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale. În urma audierilor nu a rezultat ca între cele două părți să fi existat anterior incidente.

În urma controlulul autovehiculului, au fost găsite bunuri care au fost ridicate în scopul administrării probatoriului: un pistol neletal, un box metalic, o cagulă ș.a.

pistol cagula politie cluj

Unul dintre bărbați a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

Totodată, în privința celuilalt bărbat implicat, care ar fi condus autovehiculul, există suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive, rezultatul fiind pozitiv în urma testării cu aparatura aflată în dotarea polițiștilor. Acestuia i-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili daca a consumat sau nu substanțe interzise.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul și pentru luarea măsurilor legale.

foto atașată

sus(0)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns