taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
agresiune viol

Femeie agresată cu cuțitul de fostul concubin la Mănășturel

Un apel la 112 a cerut duminică ajutorul poliției într-un caz de violență petrecut la Mănășturel, în comuna Cuzdrioara.  Un bărbat a agresat şi ameninţat cu un cuţit o femeie, provocându-i tăieturi la nivelul bărbiei. Apelul venea de la un bărbat care a văzut agresiunea şi a sărit în ajutorul victimei.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat victima, în persoana unei femei în vârstă de 39 de ani din Câmpia Turzii. Aceasta a declarat că agresorul este fostul concubin, în vârstă de 41 de ani, din comuna Someș Odorhei, judeţul Sălaj. Femeia a mai spus polițiștilor că avea emis ordin de protecție împotriva convubinului de la magistraţii Judecătoriei Năsăud, prin care omului i se interzicea să o contacteze sau să se apropie de ea.

În urma activităţilor şi investigaţiilor desfăşurate de către poliţişti a fost identificat şi reţinut agresorul. Pe numele lui exista un mandat de arestare preventivă, emis în lipsă de către magistraţii Judecătoriei Târgu Mureş.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns