angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

codruta veres italia disparuta

Femeia din Dej dată dispărută în Italia a fost găsită, „Decât Dej, prefer Africa!”. Cum a explicat dispariția

O femeie din Dej dată dispărută din Italia pe 20 mai și care nu a mai putut fi contactată, a fost găsită.

Poliția a fost anunțată marți, 4 iunie, cu privire la faptul că Vereș Codruța, plecată la muncă în Italia, a contactat rudele din România, revenind la reședința sa din Italia.

Femeia a scris pe pagina personală de Facebook că nu este dipărută. „Nu sunt disparută, sunt bine. Ce am avut de lămurit, am lămurit cu poliția.”

Îndemnată de oamenii care au aflat din presă de dispariție să își anunțe rudele, femeia a răspuns marți seara „Eu stau în Italia, nu am ce comunica în Dej la nimeni și nu mă interesează, decât Dej, prefer Africa. Acolo e mai bine. Scrie la ziar nu că sunt disparută, scrie că sunt persoane care sunt șmechere că sunt oarbe, dar nu e adevarat. Am fost dată afară din casă pentru că am descoperit că doamna (femeia pe care o îngrijea, n.r.) vede și m-a dat afară din casă fără acte, telefon, am sunat la ușă, nu mi-a deschis. Am fost dată afară pentru că eu nu vreau să port în cărcucior o persoană de 86 kg în fiecare zi, eu nu sunt în stare”.

Femeie din Dej dispărută în Italia, la Roma. Și-a lăsat telefonul la femeia pe care o îngrijea

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns