taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
fotbal supercupa romaniei gherla fc bontida progresul nires

FC Bonțida a câștigat Supercupa României – zona Gherla, în finala cu Progresul Nireș – VIDEO

Pe stadionul din parcul municipiului Gherla s-a disputat duminică după amiază Supercupa României – zona Gherla, între formaţiile FC Bonţida şi Progresul Nireş, ultima câştigătoarea campionatului ligii a V-A, seria Gherla.

A fost o festivitate de deschidere organizată ca pentru o finală, arbitrii şi componenţii celor două grupări au fost prezentaţi de vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Leon Pal.

A urmat partida disputată pe un timp frumos, în prezenţa a peste 100 de spectatori. Observatorul întâlnirii a fost  primvicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, cunoscutul om de sport clujean, Ioan Maja.

Meciul desfăşurat în spiritul sportivităţii a fost dominat de echipa FC Bonţida, mult mai tânără şi experimentată, care a câştigat cu scorul de 6 – 3 ( 3-1).

Golurile învingătorilor au fost înscrise de Alin Kolbasz – 2, Gheorghe Budean – 2 şi Ionuţ Toader-2. Bonţidenii au mai ratat și alte ocazii bune de a majora scorul, dar portarul celor din Nireş a parat şuturile atacanţilor trupei de pe Valea Someşului Mic.

fotbal fc bontida progresul nires gherla

De la Progresul Nireş a lipsit în prima repriză  golgeterul echipei, nimeni altul decât primarul comunei Mica, fostul atacant al formaţiilor FC Baia Mare, CFR Cluj-Napoca, Unirea Dej, Corvinul Hunedoara şi Corona Braşov, Tiberiu Zelencz. Intrat după pauză, edilul-şef al comunei Mica a revigorat jocul echipei sale și a marcat un gol. A urmat o perioadă de relaxare a grupării din Nireş, iar bonţidenii au exploatat din plin aceste momente nefavorabile, punctând de trei ori, stabilind scorul final de 6-3 pentru FC Bonţida. De la Progresul a mai înscris două goluri Claudiu Câmpan.

A arbitrat fără greşeală brigada gherleană formată din Viorel Farcaş la centru, asistat de Ionuţ Câmpean şi Paul Farcaş.

fc bontida fotbal gherla

fotbal gherla tiberiu zelencz leon pal ioan maja

La finalul confruntării, Supercupa României a fost acordată echipei învingătoare de către primvicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Ioan Maja, care a înmânat diplome celor două echipe, dar şi brigăzii de arbitri.

Szekely Csaba

video în continuare

sus(8)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns