taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
telefon mobil mesaj

Fată urmărită și amenințată de un tânăr la Suatu, polițiștii l-au reținut

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida – Post Poliție Suatu au reținut marți pentru 24 de ore un tânăr cercetat pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și hărțuire.

Conform probatoriului administrat, în zilele de 4 și 11 ianuarie 2020, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Suatu, județul Cluj, ar fi amenințat cu acte de violență o tânără.

De asemenea, în perioada octombrie 2019 – ianuarie 2020, cel în cauză ar fi urmărit locațiile frecventate de tânără și i-ar fi transmis mesaje amenințătoare care, prin frecvență și conținut, i-au produs acesteia o stare de temere.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și hărțuire, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Tânărul a fost prezentat magistraților, care au dispus pentru cel în cauză măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

foto: arhiva

sus(2)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns