taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
fata rapita vultureni cluj disparuta

Fata și răpitorul de la Vultureni au fost găsiți, unde erau

După căutări contracronometru, polițiștii au reușit să dea de urma fetei în vârstă de 13 ani din localitatea Băbuțiu, comuna Vultureni, județul Cluj, dar și de bărbatul de 27 de ani care a răpit-o. Minora a fost răpită duminică, 20 octombrie și din primele informații, a fost găsită teafără.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1, în urma investigațiilor efectuate a fost depistată minora în vârstă de 13 ani. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată.

Sute de polițiști, jandarmi și voluntari au acționat în această perioadă pentru găsirea fetei. În urma investigațiilor și a căutărilor de amploare, ea a fost găsită în în apropierea localității Cristurel din comuna Așchileu. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată.

Minora nu prezenta urme vizibile de violență, iar conform primelor investigații aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relații tensionate în familie.

În cauză a fost informată Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului, iar minora a fost internată în regim de urgență la un centru de  plasament din Gherla.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, rudă a minorei, a fost audiat cu privire la cele întâmplate. În cauză se continuă cercetările pentru lămurirea tuturor aspectelor legate de dispariția minorei, sub coordonarea unității de parchet.

sus(11)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns