hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

Fată dispărută din Dej

O tânără, de 17 de ani, din Dej, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu îndata de 14 ianuarie și nu a revenit la domiciliu până în prezent. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Pe 21 ianuarie, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că MOLDOVAN NICOLETA-RODICA, de 17 de ani, din Dej, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu din data de 14 ianuarie și nu a mai revenit.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,62-1,65 m, greutate 47 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ochi căprui-verzui, păr lung, negru. La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni alba tri tip blugi, geacă maro deschis cu glugă și blană, pantofi negri.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate săse adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuitnumărul unic de urgenţă 112.

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns