revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
fata disparuta cojocna

Fata dispărută din Cojocna a fost găsită bătută pe un câmp, refuză să spună anchetatorilor ce s-a întâmplat

O fată dispărută vineri din Cojocna, după ce plecase la școală, a fost găsită sâmbătă, pe un câmp, cu urme de violență.

Fata, în vârstă de 16 ani,  a fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe un câmp și prezenta urme de violenţă pe corp. Ea a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, polițiștii au început cercetările. În prezent au un cerc de suspecţi și se iau în considerare mai multe ipoteze. Mai multe persoane din anturajul fetei au fost audiate, pentru stabilirea împrejurarilor în care fata a fost agresată.

Însă tânăra nu cooperează cu anchetatorii, astfel că demersurile pentru stabilirea exactă a stării de fapt sunt îngreunate.

Raportului medico-legal efectuat nu indică un viol în cazul fetei.

  • știre în curs de actualizare

A dispărut o fată din Cojocna, a plecat la școală și nu a mai revenit

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

Lasă un răspuns