taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
fata disparuta calatele cluj

Fată dispărută din Călățele

O fată în vârstă de 17 ani, din comuna Călățele, județul Cluj, a plecat de acasă, la data de 15 septembrie 2019, în jurul orei 12 și este de negăsit. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 15 septembrie, în jurul orei 12, minora Rezmiveș Argentina, în vârstă de 17 ani și 10 luni, din comuna Călățele, județul Cluj, a plecat singură de la domiciliu, iar de atunci nu este de găsit.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime aproximativ 160 cm, circa 50  kg, ochi negri, păr roșcat, faţa ovală, buze voluminoase, nas cârn, bărbia pronunțată, constituție fizică slabă.

La data dispariţiei, aceasta purta un compleu de culoare mov alcătuit din două piese, respectiv bluză cu mânecă lungă și fustă lungă până la glezne, având aplicate margele de culoare argintii, iar în picioare avea o pereche de papuci, tip șlapi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

ACTUALIZARE

În cursul zilei de marți, un cetățean a recunoscut-o pe fata dispărută în județul Sălaj și a anunțat poliția.

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns