taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
politie sanpaul cluj

Fată de lângă Cluj dispărută de acasă, unde a dus-o un tânăr și ce i-a făcut

Pe 20 august, în jurul orei 19, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că o fată în vârstă de 12 ani, din localitatea Sânpaul, judeâul Cluj, a plecat de la domiciliu împreună cu un tânăr, fără acordul părinților. Cei doi ar fi plecat din Sânpaul cu un autovehicul către o destinație necunoscută.

Polițiștii de la Secția 3 Poliție Rurală Baciu, coordonați de Serviciul de Investgații Criminale, au demarat de îndată verificări și investigații specifice pentru găsirea celor doi. După o cercetare complexă s-a stabilit traseul pe care cei doi l-ar fi urmat, precum și zone în care s-ar putea afla.

politie sanpaul cluj

Joi, 22 august, în urma unei acțiuni de amploare de căutare, cei doi au fost depistați în zona pădurii Hoia. Bărbatul și fata au fost conduși la sediul unității de poliție pentru clarificarea situației.

Din cercetări a reieșit că minora ar fi plecat de bună voie cu tânărul de 20 de ani. De asemenea, aceștia ar fi întreținut relații sexuale consimțite.

În baza probatoriului administrat, față de tânăr a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și act sexual cu un minor, fapte prevăzute de Codul penal.

În acțiune au fost angrenate efective importante de polițiștidin cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție Rurală Baciu,Serviciului de Investigații Criminale, Biroului pentru Centrul Universitar și Secției 5 Poliție. De asemenea, activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj-Napoca și al Direcției Operațiuni Speciale. Totodată, au participat și jandarmi.

sus(9)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns