taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
rapire cluj fata

Fată de 15 ani răpită la Cluj, trasă pe jos până într-o mașină, nimeni nu a reacționat – VIDEO

Scene desprinse din filme s-au văzut la Cluj-Napoca, unde o fată a fost trasă pe jos până într-o mașină de un bărbat.

Totul s-a întîmplat în seara zilei de 14 ianuarie, într-o stație de autobuz din Piața Mihai Viteazu, cu zeci de oameni care au asistat înmărmuriți la ceea ce se întâmplă. Luați prin surprindere, nu au fost în stare să reacționeze.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Lugoj, județul Timiș, a coborât din autoturismul menționat și ar fi contrâns-o fizic pe tânără de 15 ani, din comuna Baciu, județul Cluj, să urce în interiorul acestuia.

După câteva momente, în timp ce autoturismul se deplasa în zona intersecției străzilor Cuza-Vodă – Frédéric Joliot-Curie, fata a reușit să deschidă una dintre portiere și a sărit din mașină.

În urma sesizării, polițiștii au constituit echipe operative complexe pentru identificarea în cel mai scurt timp a autoturismului și a persoanelor implicate.

În cursul nopții de joi spre vineri, mașina indicată a fost depistată pe raza localității Ciucea, în județul Cluj.

Pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, au fost conduși la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru  săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

video în continuare – momentul răpirii

foto/video: stiridecluj.ro

sus(0)jos(9)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns