mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret
incendiu ocna dej casa pompieri

Fată cu arsuri de gradul III și un om cu arsuri la cap la Ocna Dej, incendiul s-a pornit în timp ce dormeau, casa e scrum – VIDEO

S-a dat alarma miercuri în jurul orei 15,30 la Ocna Dej, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări.

La casa de pe strada Pițigoilor au intervenit două autospeciale pentru stins incendii de la Detașamentul de Pompieri din Dej, un echipaj SMURD și unul de Ambulanță.

Până la sosirea pompierilor, vecinii au reușit să evacueze din casa aflată în flăcări o fată de aproximativ 15 ani și doi adulți, care au suferit arsuri. Se pare că aceștia au fost surprins de foc în timp ce dormeau.

incendiu pompieri ocna dej

Persoanele rănite au primit îngrijiri medicale. Victimele erau conștiente și cooperante, cu grade diferite de arsuri. A fost luată în primire și o femeie care a intrat în casă și i-a găsit pe cei trei dormind.

Incendiul a cuprins aproape toată casa.

Fata a suferit arsuri de gradul III la nivelul mâinilor și picioarelor, iar un bărbat are arsuri la nivelul capului. Cele două persoane au fost transportate la spital de echipajul SMURD.

Medicii de pe ambulanță au preluat două femei, din primele constatări cu afecțiuni ușoare, și le-au transportat la spital.

Din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric.

video în continuare

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns