nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

ambulanta gherla bloc

Fată căzută de la înălțime, găsită lângă un bloc – medicii au transportat-o la spital la Cluj – VIDEO

O bufnitură puternică, urmată de țipete, s-a auzit duminică între blocurile din zona autogării din Gherla.

Evenimentul s-a întâmplat duminică, în jurul orei 13, pe Aleea Brazilor. Alertați, vecinii s-au apropiat și au găsit o fată, căzută la pământ, lângă un bloc cu patru etaje.

In urma apelului la 112 au intervenit două echipaje de ambulanță, unul de la Gherla și unul de la Dej. Medicii au preluat victima, o fată în vârstă de 12 ani, care locuia în blocul respectiv. Fata era conștientă și a fost transportată la spital la Cluj.

O femeie care locuiește în zonă a povestit că anterior ar fi văzut o fată urcată pe bloc. „Se plimba dintr-o parte în alta sus pe bloc și dădea din mâini. Eu am crezut că s-a urcat să facă plajă, că poate cineva o filmează, sau își face poze”.

Polițiștii criminaliști urmează să stabilească în urma cercetărilor ce s-a întâmplat. Din primele verificari ale acestora, fata ar fi căzut de pe geamul camerei sale, aflată la etajul I al blocului. Tânăra ar fi lăsat și un bilet părinților.

video în continuare

sus(10)jos(51)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns