taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
lovita trecere pietoni gherla

Fată acroșată de mașină pe trecerea de pietoni – VIDEO momentul

O fată care se angajase în traversarea drumului prin loc marcat și semnalizat a fost acroșată ușor de o mașină.

Incidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 13,30, la o trecere de pietoni din Piața Libertății din Gherla, în centrul orașului.

Momentul a fost înregistrat pe o cameră din apropiere. În imagini se observă cum mașina oprise la trecere, iar după ce a permis unui pieton care traversa din partea opusă să treacă, mașina a înaintat ușor, iar șoferul nu a observat alți doi pietoni care traversau din prtea opusă.

Impactul a fost ușor, dar fata atinsă de mașină s-a speriat și s-a reîntors pe trotuar. Ea nu a fost rănită în urma acroșarii și nu a dorit sa depună plângere împotriva conducătorului auto.

Polițiștii au efectuat verificări si au identificat conducătorul auto aflat la volan, stabilindu-se că este un tânăr în vâstă de 23 de ani, din comuna Mintiu Gherlii. Acesta a fost invitat la sediul Poliției municipiului Gherla pentru luarea măsurilor legale.

Polițiștii spun că acesta va fi sanctionat contravențional conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară, îi va fi suspendat dreptul de a conduce perioada de 30 de zile, pentru neacordare de prioritate.

video în continuare

sus(28)jos(31)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns