taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
gherla 1 mai deal iarba verde mici szamosujvar news cluj

Fără ieșire la iarbă verde de 1 mai, avertizează poliția

Peste 300 de polițiști clujeni acționează zilnic, în perioada 1-3 mai, pe raza județului Cluj, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea faptelor antisociale, dar și cu scopul verificării restricțiilor impuse de ordonanțele militare.

În contextul efortului comun desfășurat în această perioadă, pentru prevenirea și reducerea numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, este necesară respectarea în continuare a distanțării fizice.

„Astfel, în minivacanța de 1 mai, rămânem acasă, suntem solidari perioadei prin care trecem și petrecem timpul în familie. Vă informăm că este restricționat accesul în zonele cunoscute ca fiind atractive pentru ieșirile la iarbă verde”, anunță IPJ Cluj.

Sancțiunile contravenționale pentru abaterile de la prevederile ordonanțelor militare sunt de la 2000 si 20.000 de lei pentru persoane fizice.

În acest weekend prelungit, aproximativ 900 de polițiști sunt în stradă, în întreg județul, pentru siguranța comunității.

foto: arhiva

sus(23)jos(23)

Lasă un răspuns