taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
fanfara gherla campia turzii

Fanfara din Gherla la Festivalul „Promenada Verii” de la Câmpia Turzii

Duminică a avut loc în municipiul Câmpia Turzii ediţia a XI-a a Festivalului Naţional de Fanfară şi Majorete „Promenada Verii”.

Organizată de Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii, tradiţionala manifestare artistică a reunit trei fanfare şi patru trupe de majorete. Au participat fanfarele din Rodna (judeţul Bistriţa Năsăud), Gherla şi „Promenada” Câmpia Turzii.

Municipiul Gherla a fost reprezentată cu succes de fanfara Casei Municipale de Cultură, condusă de Vasile Chiş. Au onorat festivalul trupele de majorete MCM Girls a Casei Municipale de Cultură Gherla, coordonată de Alexandra Chiriac şi Alexandra Blejan, „Dreeam Girls” – antrenoare Alina Bolboacă, „Angels” condusă de Iulia Mărginean şi „Sweet Girls” pregătită de Geta Suciu , ultimele trei formaţii din Câmpia Turzii.

majorete mcm girsl gherla campia turzii

Festivalul a început cu parada formaţiilor participante în zona centrală a oraşului, după care a urmat un concert muzical-coregrafic la Teatrul de vară al Palatului Cultural „Ionel Floaşiu” din localitate.

Fanfara din Gherla a prezentat piese de muzică de promenadă, dar şi valsuri, cei 14 instrumentişti fiind aplaudaţi de publicul prezent în această locaţie estivală.

La final, organizatorii au înmânat cupe şi diplome tuturor formaţiilor participante, la festivitatea de premiere fiind prezent şi primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Logijan, care a avut numai cuvinte elogioase la adresa participanților.

Cu prilejul evenimentului din weekend, Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii dirijată de Sorin Sălăjan, a sărbătorit 12 ani de existenţă. Instrumentiştii de pe Arieş au colaborare foarte bună cu membrii fanfarei gherlene, onorând în fiecare primăvară şi tradţionalul festival de muzică de promenadă din municipiul Gherla.

Szekely Csaba

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns