ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
fanfara gherla

Fanfara din Gherla la Festivalul „Promenada verii” de la Câmpia Turzii – VIDEO

Membrii fanfarei municipiului Gherla sunt deosebit de activi în această vară. Instrumentiştii Casei Municipale de Cultură participă la mai multe manifestări cultural-artistice organizate atât în localitate, cât şi în deplasare.

În weekendul trecut, fanfara municipală, condusă de Vasile Chiş, a onorat cea de a XII-a ediţie a festivalului „Promenada Verii” de la Câmpia Turzii.

Festivalul desfăşurat în sala de spectacole „Mircea Mihăşan” al Palatului Culturii „Ionel Floaşiu” a reunit patru orchestre: fanfara „Stibina” din Tăuţii Măgheruş (Maramureş), condusă de Székely Mihály, fanfara din Rodna (Bistriţa-Năsăud), dirijată de Szabo Lehel, fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii condusă de Sorin Sălăjan şi fanfara din Gherla.

video gherla info

imagini: tv21.ro

Oaspeţii gherleni au participat la toate ediţiile festivalului, cu aprecieri pentru varietatea repertoriului abordat, cât şi pentru valoarea instrumentiştilor, printre care sunt şi mulţi tineri, unii încă elevi în şcolile gherlene.

Fanfara din Gherla are în prezent 12 membri, dar au fost și vremuri când efectivul atingea 30. Directorul Casei de Cultură din Gherla, membru activ al fanfarei, spune că aceasta va împlini 140 de activitate în anul 2024.

În a doua jumătate a lunii august, fanfara condusă de Vasile Chiş va evolua în cadrul festivalului „Armenopolis”, care se va desfășura în centrul municipiului Gherla.

Szekely Csaba

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns