taxi gherla telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
festival fanfara gherla rodna

Fanfara din Gherla la Festivalul din Rodna și concert surpriză în parc la Sângeorz Băi

În fostul centru minier Rodna din judeţul Bistriţa Năsăud a avut loc în weekend a X-a ediţie a Festivalului Naţional al Fanfarelor, la care a fost prezentă şi fanfara municipiului Gherla, dirijată de Vasile Chiş.

Reprezentanţii mişcării artistice din Gherla au onorat pentru prima dată această adevărată sărbătoare a muzicii de promenadă. A fost singurul grup muzical care a reușit să ridice în picioare publicul de la scena amenajată în piaţa din localitatea de la poalele Munţiilor Rodnei.

Mesagerii culturii gherlene au susţinut un concert compus din nouă piese, un repertoriu ce a cuprins muzică de promenadă și valsuri. Asistenţa i-a ovaţionat pe cei 12 instrumentişti, care au cucerit publicul atât prin calitatea interpretării, cât și prin varietatea programului.

Fanfara gherleană a fost însoţită de majoretele „Queens Dancing”, conduse de Andreea Sabo, care au evoluat la sfârşitul programului.

La festival au mai fosat prezente fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii dirijată de Sorin Sălăjean, fanfara din Stamate, judeţul Suceava, coordonată de Vasile Leontică şi gazdele conduse de Lehel Szabo. Manifestarea a fost organizată de Asociaţia Culturală „Fanfara Rodna” în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Rodna.

fanfara gherla sangeorz bai

Un moment emoţionant a avut loc la întoarcerea acasă, în staţiunea Sângeorz Băi, unde fanfara din Gherla s-a oprit pentru o oră şi unde în parcul din faţa hotelului „Hebe” a susţinut ad-hoc un miniconcert muzică de promenadă, în prezenţa a peste 200 de oameni sosiţi la tratament din toate colţurile ţării. A fost splendid, unii dintre oaspeţii staţiunii au dansat pe aleile parcului. „Nu am auzit fanfara la noi în parc de când eram copil și erau vremuri bune!”, a fost reacția unui localnic.

Szekely Csaba

sus(8)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns