hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

telefon facebook messenger

Facebook te lasă acum să ștergi mesajele trimise pe Messenger, dar în cât timp poți face asta

În discuțiile personale de pe Facebook Messenger scapă de multe ori mesaje trimise din greșeală, ori mesaje pe care regreți că le-ai trimis. După ani de zile, dorința utilizatorilor de a le putea șterge a devenit realitate.

Până acum, mesajele trimise în privat sau pe grupuri de discuții puteau fi șterse de către cei care le-au trimis, dar acestea rămâneau vizibile în continuare pentru destinatari.

După ce Whatsapp, aplicația deținută tot de Facebook, a oferit această opțiune pentru utilizatori, a venit și rândul celor de pe Messenger.

De acum ai posibilitatea să ștergi definitiv mesajele trimise, dar cu o condiție: va trebui să faci asta într-un interval de timp de 10 minute de la momentul trimiterii.
Destinatarul va ști că ai șters un mesaj, dar dacă nu l-a văzut între timp, nu îl va vedea niciodată.

Pentru a șterge un mesaj de pe telefonul mobil, e suficient să ții apăsat degetul pe mesajul dorit pentru a se activa opțiunea de ștergere. Apoi poți alege dacă dorești să ștergi mesajul doar din messengerul tău sau de la toți cei care l-au primit.

sus(0)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns