taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
expozitie fotografie gherla

Expoziție foto Gherla, oraș turistic

Fotoclubul din Gherla a ieșit din nou la rampă cu realizări ale celor șapte membri, activi tot timpul anului.

La Centrul de Informare şi Promovare Turistică din oraș a avut loc joi, 18 iulie, vernisajul expoziţiei foto Gherla – oraş turistic. Au fost expuse aproape 40 de fotografii care oglindesc clădiri istorice și peisaje, într-un veritabil ghid turistic, de la impozanta Catedrală Armenească din centrul oraşului, la casa Creciunian (Karacsony), acum muzeul de istorie, sinagoga de pe strada Crișan, panorame spectaculoase ale orașului.

Au expus lucrări Claudiu Capră, Ioan Moldovan, Marius Petric, Ovidiu Nagy, Dorin Pop, Constantin Petru Marinca şi Ioan Corpodean. Autorii au surprins într-o manieră proprie orașul și bogăția sa arhitecturală.

galerie foto: imagini de la vernisaj / foto Ioan Moldovan

galerie foto gherlaEvenimentul a fost deschis de managerul Centrului Turistic, Monica Pătac, care i-a introdus oaspeților pe membrii fotoclubului și a făcut un scurt istoric al expozițiilor acestora de până acum

Momentul artistic al vernisajului a fost susţinut de Ramona şi Darius Florean, care au interpretat muzică folk.

Unele lucrări vor rămâne în patrimoniului Centrului Turistic. Chiar în ziua vernisajului, expoziţia a fost admirată de un grup de turişti din Olanda.

Expoziţia foto poate fi vizitată până la 31 iulie 2019, în zilele luni-vineri între orele 9-15.

Szekely Csaba

sus(14)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns