taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
expozitie ie gherla centru turistic

Expoziție de Ziua iei la Centrul Turistic

În 24 iunie este marcată în fiecare an Ziua Iei. La Gherla, în organizarea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică şi a Asociaţiei Caritas Eparhial Greco-Catolice Cluj, este deschisă expoziţia de artă populară românească „MândrIE Gherleană”.

Cu această ocazie expune ie din diferite zone ale ţării artistul popular Elisabeta Cîrcu. Sunt exponate deosebit de frumoase şi originale, specifice mai ales meleagurilor bistriţene şi clujene, oferind vizitatorilor prilejul de a admira aceste adevărate valori ale artei populare româneşti. De asemenea, în vitrină sunt expuse păpuşi îmbrăcate în ie.

La Gherla este o premieră această expoziţie, după ce anii trecuți au avut loc doar programe artistice cu ocazia evenimentului, la muzeul de istorie și în parcul orașului.

expozitie ie gherla centru turistic

Tot la Centrul Turistic mai sunt prezentate publicului lucrări de dantelă realizate de Rozalia Nemai, la fel de frumoase şi atrăgătoare.

Expoziţia de la Centrul Turistic Gherla rămîne deschisă pînă la sfârşitul lunii iunie. Orarul de vizitare este de luni până vineri, între orele 9-15.

Szekely Csaba

sus(3)jos(2)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?