taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
expozitie porumbei iepuri armenopolis gherla

Expozitie de porumbei, pasari curte, animale de blana Armenopolis Gherla 2015. Tombola cu premii!

Intre 6-8 februarie 2015 se desfasoara la Gherla a doua editie a expozitiei organizate de Asociatia Crescatorilor Armenopolis.

In jur de 1000 de exponate, de la porumbei, pasari de curte, iepuri, exotice si cavia vor putea fi vazute la evenimentul gazduit de sala de sport a liceului „Ana Ipatescu”. Vor fi prezenti aproximativ 60 de crescatori de la 15 asociatii de crescatori din judetele Cluj, Bihor, Harghita, Covasna, Brasov, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Maramures si Salaj

Suntem convinsi ca aceasta expozitie va fi o reusita. Ne ridicam standardul putin mai sus fata de anul trecut, nu neaparat prin organizare, cat prin calitatea exponatelor, a asociatiilor care si-au manifestat interesul de a expune la Gherla”,  a declarat Vicentiu Hossu, presedintele Asociatiei „Armenopolis” a crescatorilor din Gherla.

Organizatorul mai spune ca arbitrajul exponatelor va fi facut de arbitri de talie nationala si internationala. Astfel, a confirmat prezenta la expozitia de la Gherla Sandor Brugger (Miercurea Ciuc), arbitru international de iepuri, Flaviu Vaida (Cluj-Napoca), arbitru national la pasari de curte, arbitri din Corpul National al arbitrilor de porumbei.

Expozitia se deschide pentru publicul larg vineri, 6 februarie, incepand cu ora 10.30, cu program de vizita pana la ora 20. Sambata programul de vizitare este de la 8-20, iar duminica intre orele 8-13.

Expozitia este organizata in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, iar organizatorul a distribuit peste 2.000 de bilete gratuite la toate scolile din Gherla si din localitati invecinate, pentru elevi din clasele 0-IV. Pentru acestia va fi organizata o tombola cu aproximativ 200 de premii, constand in porumbei, iepurasi, pestisori de acvariu, papagali, hamsteri, broscute testoase.

Copiii vor putea depune biletele pentru tombola in zilele de vineri si sambata, la sala unde are loc expozitia. Tragerea la sorti a castigatorilor are loc duminica de la ora 12.

Biletul de intrare pentru adulti este de 3 lei, iar copiii pana la 14 ani au intrare gratuita.

Evenimentul este organizat impreuna cu Primaria Municipiului Gherla si Liceul „Ana Ipatescu” si este sprijinit de sponsori.

expozitie porumbei iepuri armenopolis gherla

sus(25)jos(125)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns