taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej

Expoziția „Gherla istorică” cu concerte la muzeu

Mai rar s-a întâmplat la Gherla ca la mijlocul lunii noiembrie să asistăm la un spectacol organizat în aer liber. La sfârșitul săptămânii trecute, în curtea Muzeului de Istorie a avut loc evenimentul „Ultimate Party”, o reprezentaţie de toamnă, la temperaturi ridicate.

Publicul prezent la această inedită manifestare artistică a savurat din plin concertul susţinut de formaţiile „Bleky Band” din Gherla şi „I Band” din Dej.

concert gherla muzeu

În ambele grupuri activează instrumentişti din cele două orașe, „Blaky Band” cu Sile Rusu la tobe, Sigismund Pop la chitară bas, Alex Verban la orgă, Ghiţă Neamţu la voce şi flaut şi Alexandru Kutas la chitară, iar „I Band” din Dej cu Radu Chendrean la chitară, Mihai Rozemberg la chitară, Ioan Morar la tobă, Tiberiu Cămărăşan la bas şi Călin Moraru la orgă. Ei sau fost protagoniştii unui concert de muzică pop-rock, presărat cu bisuri şi aplauze.

concert gherla muzeu spectatori

Cu ocazia acestei manifestări de toamnă târzie, pe holul exterior al muzeului gherlean a fost vernisată expoziţia foto „Gherla istorică”. Au fost expuse zeci de fotografii, reprezentând clădirile şi bisericile de valoare arhitectonică din Gherla. Exponatele sunt realizate de membrii fotoclubului din localitate, condus de Claudiu Capră.

Acestea pot fi vizitate în continuare la muzeul de istorie.

Szekely Csaba

expozitie fotografie muzeu gherla2

foto: Claudiu Capră

sus(6)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns