taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
gradinita arici pogonici gherla

Expoziţia “Bogăţiile toamnei” la grădinița Arici Pogonici. Ce minunății au văzut părinții și bunicii – FOTO

Toamna, anotimpul belşugului şi al recoltei a sosit cu caleaşca-i aurită la Grădiniţa cu program prelungit „Arici Pogonici” din Gherla. Sensibilă ca un pictor desăvârşit şi iubitoare de culori vii, toamna îşi pictează roadele în expoziţia “Bogăţiile Toamnei ”

Merele roşii “3D” şi perele galbene ca soarele, pictate pe platouri din hârtie, sunt doar câteva din minunatele decoraţiuni realizate de preşcolarii din grupa mare “Steluţele”, care zâmbesc din tabloul toamnei. Aşezat la loc de cinste, “Copacul toamnei” îi învită pe toți să-l admire.

Puişorii veseli de arici, confecţionaţi din cartofi, maşinuţele din ardei şi dovlecei, precum şi morcovii săltăreţi au fost confecţionaţi de preşcolarii din grupa mică “Boboceii”. Toate aşteaptă să fie văzute de părinţi, bunici şi copii.

galerie foto: imagini de la expoziție

galerie foto gherlaDovleceii de toamnă au “îmbrăcat haină de sărbătoare”, aceştia fiind confecţionaţi din hârtie glasată de preşcolarii de la secţia maghiară.

Printre ingenioasele lucrări ale preşcolarilor din grupa mijlocie “Veveriţele Jucăuşe” se numără şi buchetul de crizanteme din beţişoare şi cartofi, coşuleţe de toamnă, precum şi merele aurii ce sclipesc şi te îndeamnă să le mănânci.

Preşcolarii din grupa mare a Albinuţelor s-au întrecut în confecţionarea decoraţiunilor de toamnă: “Domnul dovleac cu papion din frunză”, suport de lumânări , coşuleţ cu porumb, coroniţe cu fructe de toamnă etc.

Ghirlandele decorative de toamnă, cu ghinde şi castane vesele, coroniţele pentru Zâna Toamna, mămica Aricioaică (din gulie), domnul şi doamna omidă (din mere), toate au fost cu drag confecţionate de preşcolarii din grupa mijlocie a Fluturaşilor.

Farmecul toamnei a încantat privirile vizitatorilor, care s-au declarant încântați de realizările desfăşurate de copii.

sus(8)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns