taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
ciresoaia incendiu explozie bistrita

Explozie și incendiu la Cireșoaia – un bărbat a murit, o femeie arsă – FOTO

O armată întreagă de oameni din localitatatea Cireșoaia, din judeţul Bistriţa-Năsăud, a sărit cu găleţile cu apă să ajute la stingerea unui incendiu, pornit de la o explozie de butelie. S-au tras clopotele de la biserică din sat, semn de mare pericol.

Miercuri seara în jurul orei 20 a fost anunţată o explozie la o casă. Au intervenit pompierii bistriţeni şi medicii de la Ambulanţă. La faţa locului au găsit un incendiu întins pe o suprafaţă de circa 80 – 100 mp, care a cuprins o bucătărie de vara şi o anexă.

Echipajele de intervenţie au găsit, scos de oamenii din sat, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, cu arsuri pe cea mai mare parte a corpului. Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat.

ciresoaia incendiu explozie bistrita

ciresoaia incendiu explozie bistrita

foto: ISU BN

O femeie cu arsuri pe mâna a fost preluată de echipajul medical. Ea se află acum în stare stabilă, în afara oricărui pericol.

Explozia s-a declanșat de la o butelie, într-o camera a unei case unde se mai aflau alte două butelii, care puteau exploda în orice moment. Pompierii au reuşit să scoată buteliile respective şi să evite producerea unei noi deflagraţii.

Oamenii din sat s-au mobilizat ca la carte să dea o mână de ajutor. Inarmati cu găleți, cateva sute de localnici au sărit să fie de folos la stingerea focului.

sus(14)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns