taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
pompieri cluj explozie bloc

Explozie la o clădire în Cluj, un om cu arsuri dus la spital

O bubuitură puternică s-a auzit vineri dimineața dintr-un  bloc de locuințe din Cluj-Napoca.

Explozia a avut loc la un apartament din imobilul de pe strada Pavel Roșca. În urma apelului la 112, a intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj medical SMURD.

pompieri cluj explozie bloc

Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat, care suferise arsuri și o fereastră distrusă de deflagrație, de la o încăpere situată la parterul blocului cu trei nivele.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat bărbatului. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Omul, în vârstă de 85 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul feței și de gradul 2 la nivelul mânii drepte. A fost consultată și soția acestuia, care se afla în locuință în momentul producerii incidentului, fără a fi necesar transportul la spital.

Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru celelalte apartamente din imobil.

În urma exploziei a fost distrusă o sobă de teracotă. Evenimentul s-a produs cel mai probabil de la o acumulare de gaze.

pompieri cluj explozie bloc

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns