gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
euro 2024 fotbal gherla

Experiență fantastică cu suporterii români din Gherla la Euro 2024. La campionat, cu rulota – VIDEO

Campionatul european de fotbal 2024 a ajuns în faza sferturilor, iar România a reușit performanța să ajungă până în optimi.  Milioane de suporteri au fost alături de echipa națională, fie în tribunele din Germania, în piețe publice din întreaga lume, ori în fața televizoarelor. Între ei, numeroși suporteri adevărați din Gherla.

A fost o atmosferă de susținere din tribune la meciurile României cum rar s-a văzut. Incomparabil  cu ce a fost la alte echipe. Din zeci de mii de glasuri s-a auzit Imnul României, iar pe parcursul partidelor, de la început și până în ultima secundă de joc, suporterii au ținut sus moralul jucătorilor noștri.

În jur de 150 de euro a costat un bilet la meci, în fazele pe grupe, astfel că efortul financiar făcut de participanți nu a fost mic deloc, pentru că la acesta s-a mai adaugat deplasarea, cazarea, cheltuieli neprevăzute. Dar nimic nu a mai contat când ai putut să-ți susții echipa.

Paul Jucan este unul dintre cei care în 2008 a pus bazele clubului sportiv Atletic Olimpia Gherla. Emigrat în Canada, a revenit acasă recent într-o minivacanță și a lansat provocarea: excursie cu rulota în Germania, la campionatul european. Au răspuns prezent Csaba Killin, actualul președinte al clubului și Nagy Alexandru, sponsor de mare ajutor. Cei trei au închiriat o rulotă, cu 100 euro/zi și au pornit la drum.

euro 2024 fotbal gherla

După două săptămâni, călătoria s-a încheiat, cu impresii fantastice și cu amintiri pe viață. S-au întâlnit cu o mulțime de cunoscuți din Gherla sau din țară, au făcut galerie din tot sufletul la meciuri. Și-au dus mâncare de acasă, fără să lipsească slănina, sau țuica, dar au mâncat și la terase. Berea germană i-a mai răcorit în zilele fierbinți ale campionatului.

excursie rulota masa germania euro 2024

„A fost incredibil, a meritat tot efortul făcut!”, spune Csaba Killin, care nu s-a despărțit nici în deplasare de însemnele echipei de suflet, Atletic Olimpia Gherla”.

euro fotbal gherla csaba kilin

„A fost o experiență pe viață, pe care o poți trăi la o maximă intensitate doar când ești acolo! Am fost la meciuri ale României, ale Ungariei, Belgiei, Sloveniei, ne-am împrietenit și cu suporteri străini, a fost o atmosferă senzațională la toate!”

euro 2024 fotbal campionat germania bere gherla terasa

Tot în tribunele din Germania s-a aflat și un fan declarat pe viață al lui Hagi, Virgil Pop, tot din Gherla. El le-a atras atenția  celor de „Fanatik”, care l-au intervievat într-o piață plină de suporteri români și au putut afla impresiile, dar și speranțele sale.

video gherla info înaintea meciului cu Olanda

Tricolorul cu Gherla a putut fi văzut la multe meciuri, dar și în apropierea stadioanelor unde s-au desfășurat partidele. Zsolti și prietenii săi l-au afișat peste tot. „Noi suntem un grup de patru-cinci din oraș, care din 2014 mergem la fiecare meci al naționalei!”, spune el.

meci euro romania germania 2024 gherla

meci euro romania germania 2024 gherla

meci euro romania germania 2024 gherla

Toată lumea a fost optimistă și a sperat ca România să avanseze cât mai sus în campionat. Deocamdată, acesta ne este locul și ne rămâne să susținem una dintre formațiile rămase în competiție.

Așa cum era de așteptat, pe perioada campionatului s-au făcut zeci și sute de fotografii și filmulețe, pe care, prim amabilitatea participanților, le putem împărtăși cu toată lumea.

video gherla info

Vineri seara, Spania a bătut în sferturi Germania cu 2-1, iar Franța a învins Portugalia cu 5-3, în prelungiri.

Sâmbătă se joacă meciurile dintre Anglia și Elveția (ora 19) și Turcia – Olanda (de la ora 22).

Semifinalele au loc marți, 9 iulie și miercuri, 10 iulie, iar marea finală Euro 2024 are loc duminica viitoare, de la ora 22.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns