taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
pompieri gherla spital

Exercițiu de intervenție al pompierilor la spital, în caz de incendiu la secția chirurgie

Detașamentul de Pompieri Dej a desfășurat pe 16 februarie, împreună cu SVSU Gherla, un exercițiu inopinat la Spitalul Municipal Gherla, în cadrul activităților de control pe linia apărării împotriva incendiilor în unitățile sanitare cu spitalizare continuă din județ.

pompieri spital gherla dej

Scenariul a presupus izbucnirea unui incendiu la secția de Chirurgie a spitalului, din care s-au luat măsuri pentru evacuarea tuturor persoanelor de la nivelul respectiv.

pompieri spital gherla dej

pompieri spital gherla dej

Obiectivul acestor verificări este de a identifica vulnerabilitățile pe linia apărării împotriva incendiilor, iar exercițiile inopinate oferă posibilitatea de a urmări îndeaproape modul de evacuare în situații de urgență a pacienților și personalului din aceste unități, precum și implicarea personalului unității spitalicești cu atribuții pe linia apărării împotriva incendiilor în organizarea cerințelor de evacuare în cazul situațiilor de urgență.

pompieri spital gherla dej

De asemenea, se mai urmărește practicabilitatea căilor de intervenție, starea și funcționalitatea mijloacelor din dotarea unităților sanitare, sursele destinate alimentării cu apă ale autospecialelor de intervenție, precum și posibilitățile de amplasare autospecialelor de lucru la înălțime.

pompieri spital gherla dej

Aceste controale se vor desfășura în următoarea perioadă de către inspectorii de prevenire ai ISU Cluj și Inspecției Sanitare de Stat.

sus(9)jos(5)

Lasă un răspuns