mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
pompieri masina

Scenariu cu incendiu la primăria Țaga, pompierii au făcut un exercițiu pe teren

Joi dimineață a fost efectuat un exercițiu al pompierilor la clădirea Primăriei Țaga.

Scenariul a presupus izbucnirea unui incendiu violent în spațiile clădirii administrative și intoxicarea cu fum a două persoane.

Exercițiul a înc eput lao ra 10,30 si au fost implicate în exercițiu două autospeciale de stingere, una din Detașamentul de Pompieri Dej și una din Punctul de lucru Mociu.

Scopul acestor exerciții este atât de verificare a timpilor de intervenție, a operațiunilor de stingere și salvare a victimelor, cât și a modului în care este efectuată evacuarea în situații de urgență în obiectivul respectiv.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns