ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca vanzatoare magazin dej magazin gherla haine second hand ghizodan angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
sala clasa tabla banca

Examen de titularizare la Cluj, aproape 400 de candidați nu s-au prezenat la proba scrisă

La proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 21 iulie 2021, în șapte centre de examen organizate la nivelul județului Cluj, s-au prezentat 1357 de candidaţi, din cei 1.729 de candidaţi înscriși.

În județul Cluj nu s-au înregistrat situații de candidaţi eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă
55 de candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale.

Subiectele și baremele de corectare vor fi publicate pe site-ul dedicat, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iulie 2021, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestațiile se depun în scris la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj sau se transmit prin poștă electronică (scanat) la adresa de e-mail: hr.isjcj@gmail.com , în zilele de 27 iulie 2021, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 28 iulie 2021, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se vor afișa la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro, în data de 3 august 2021.

Pentru angajarea pe durată nedeterminată (titularizare) candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe durată determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Repartizarea candidaților pe posturi, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în luna august 2021, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației.
Toate informațiile, precum și calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar sunt disponibile și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Cluj: https://www.isjcj.ro/concurs-ocupare-posturi-2021/

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns