taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
politie noaptea masina

Eveniment privat sâmbătă seara la o cabană la Sântioana, polițiștii s-au sesizat

Polițiștii din cadrul polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla s-au sesizat din oficiu sâmbătă seara în jurul orei 20 cu privire la desfășurarea unui eveniment privat la locația unor cabane din localitatea Sântioana.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost identificat proprietarul, care a declarat faptul că a închiriat un număr de trei cabane unui tânăr de 19 ani, din municipiul Dej.

În continuare se desfășoară activități în vederea stabilirii stării de fapt, identificării tuturor persoanelor care au participat la eveniment și luarea măsurilor legale față de acestea, în conformitate cu Legea 55/2020.

ACTUALIZARE 30 martie

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul de 19 ani, din municipiul Dej, a organizat un eveniment privat, la care au participat mai multe persoane.

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale în conformitate cu Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Totodată, au fost identificate alte 13 persoane care au participat la eveniment, acestea fiind sancționate contravențional conform reglementărilor în vigoare.

foto: arhiva

sus(39)jos(22)

Lasă un răspuns