taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
politie noapte

Eveniment privat oprit de polițiști la Gherla, organizatorul amendat, s-a ales cu dosar penal, controale și în trafic

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, împreună cu cei ai de la Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla au desfăşurat între 19-21 februarie o acţiune cu scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea riscului rutier, dar şi pentru impunerea respectării legislaţiei în vigoare în contextul stării de alertă.

Polițiștii au legitimat peste 230 de persoane şi au fost controlate 120 de vehicule. Au fost verificaţi 22 de operatori economici cu privire la respectarea măsurilor instituite în această perioadă. În urma abaterilor constatate s-au aplicat 60 de sancţiuni contravenţionale.

12 persoane au fost sancţionate contravenţional, în conformitate cu Legea 61/1991R, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Poliţişti rutieri au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002R. Au fost reţinute nouă permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Pentru nerespectarea prevederilor legale prevăzute de Legea 55/2020, au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale.

Sâmbătă, 20 februarie, au fost verificate șase unități de alimentație publică de pe raza de competență. În baza verificărilor, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui local public din municipiul Gherla are loc un eveniment privat, la care participă mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că în interiorul locației se află un număr de aproximativ 20 de persoane care participau la un eveniment.

Organizatorul evenimentului a fost identificat și a fost sancționat în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

foto: arhiva

sus(18)jos(20)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns