taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
forest gathering dej

Eveniment ecologist la Dej, umbrit de un furt

Forest Gathering s-a numit evenimentul cu scop ecologic desfășurat sâmbătă la Dej, umbrit din păcate de un eveniment neplăcut.

Poliţiştii din Dej au fost sesizaţi duminică de către un tânăr în vârstă de 16 ani, din Dej, că în timp ce participa la  evenimentul din Pădurea Bungăr, persoane necunoscute i-au sustras un rucsac care conţinea mai multe bunuri, între care un telefon mobil, două perechi de căşti pentru telefon, două perechi de ochelari de soare ș.a.

Activităţile investigative desfăşurate de către poliţişti au condus la identificarea unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din Dej, care avea asupra sa rucsacul cu bunurile respective. Suspectul nu a putut justifica împrejurările în care bunuirle au ajuns în posesia sa.

În acest caz se fac acum cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Forest Gathering se afla la a treia ediție și a cuprins diverse activități, între care și adunarea deșeurilor și momente recreative cu muzică.

foto: Facebook

sus(4)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns