locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

bontida caritate

Eveniment caritabil la Bonțida pentru Anya, o fetiță bolnavă – VIDEO

Comunitatea din Bonţida şi nu numai și-a dat întâlnire sâmbătă pe stadionul din localitate la evenimentul caritabil „Împreună pentru Anya”, care și-a propus  să deschida inimile oamenilor sensibili la problemele semenilor.

Oamenii din comună s-au adunat pe baza sportivă din apropierea Castelului Banffy pentru a fi alături de Anya, o fetiță de 2 ani, diagnosticată cu semiparalizie. Ea are nevoie urgent de sprijin pentru o intervenţie chirurgicală în străinătate. De altfel, la sfârşitul săptămânii, Anya a şi părăsit ţara împreună cu părinţii în vederea operaţiei.

Bonţidenii au răspuns prezent şi au organizat în weekend o acţiune caritabilă, pentru care s-au întors acasă mulţi intelectuali, printre poetul Sandu Cătinean, profesorul clujean Horaţiu Boncea, oameni cu suflet mare, care au sărit în ajutor. Nu putea lipsi nici poetul Alexandru Blaga, dar nici primarul Emil Cârhaț.

Cu această ocazie s-a disputat şi un meci de fotbal amical între echipa locală FC Bonţida (liga a V-a) şi Atletic Olimpia Gherla (liga a IV-a). Jucătorii de la Gherla, preşedintele clubului, Kilin Csaba şi antrenorul Adrian Trif, au donat sume de bani în cutia instalată chiar la intrare. Brigada de arbitri formată din Viorel Farcaş – Darius Farcaş şi Cristian Szatmari a donat baremul de arbitraj familiei micuţei Anya.

fotbal bontida gherla

Partida amicală s-a terminat cu scorul de 3-1 (1-1) în favoarea oaspeţilor.

În cadrul evenimentului caritabil de la Bonţida a mai avut loc un reuşit spectacol folcloric, susţinut de Ansamblul de dansuri populare „Codrişorul”, condus de Mihai Rus, o demonstraţie de karate ale micilor sportivi din localitate şi  un exerciţiu al formaţiei de pompieri de la SVSU Bonţida, câştigătoarea fazei judeţene a concursului serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă. Cei prezenţi în tribunele stadionului au asistat la o adevărată demonstraţie de abilitate a pompierilor, îndrumaţi de Radu Nicolae.

Evenimentul de sâmbătă a demonstrat, dacă mai era nevoie, cât sunt de uniţi bonţidenii în situaţiile grele în care se află semenii lor. Cu toţii sunt alături de Anya și speră la o intervenţie chirurgicală reușită.

Szekely Csaba

video în continuare

sus(11)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns