hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

alya bontida bolnava

Eveniment caritabil cu echipele de fotbal din Bonțida și Gherla pentru o fetiță cu semiparalizie din Bonțida

O fetiță în vârstă de 2 ani, Anya, din Bonțida, diagnosticată cu semiparalizie încă de la naștere, are nevoie de ajutorul semenilor. Ea urmează să fie operată, iar familia cere sprijinul celor cu suflet mare.

Au răspuns oameni cu inimă din localitatea natală, dar și persoane de la Gherla și din împrejurimi. Pentru strângerea de fonduri, FC Bonțida organizează evenimentul caritabil „Împreună pentru Anya”.

Acesta cuprinde o întâlnire amicală de fotbal cu echipa din Gherla, Atletic Olimpia, sâmbătă, 10 august 2019, de la ora 16,30, pe terenul din comună.

De la ora 18 are loc un spectacol de dans popular cu Asociația Folclorică Codrișorul din Bonțida, iar de la ora 18,30, un meci de fotbal oldboys, cu jucători din Bonțida și Iclod.

Pentru toți participanții se pregătește un ceaun.

Doritorii vor putea face donații la fața locului sau prin depunere la bancă, în conturile:

  • R078 INGB 0000 9999 0922 3819 – în euro
  • RO10 BTRL 0670 1201 R035 96XX – în lei,
  • titular Chiorean Lumința loana

anya caritabil bontida

 

sus(8)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns