taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
bartus alexandru ipj alba politie evadat cluj

Evadare din Penitenciar la Giurgiu, fugarul n-a apucat să respire prea multă libertate, directorul propus pentru demitere

Penitenciarul Giurgiu a înregistrat luni, 16 noiembrie, evadarea unei persoane private de libertate care desfășura activități lucrative în proximitatea zonei de acces în unitate.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 12.50. „Administrația locului de deținere a sesizat de îndată Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, iar echipajele s-au mobilizat cu rapiditate și profesionalism”, informează ANP.

Astfel, persoana în cauză a fost identificată și capturată pe raza municipiului Giurgiu. La ora 13,20, la doar o jumătate de oră de la momentul evadării, fugarul a fost reîncarcerat.

Cu privire la faptă săvârșită, s-a procedat la informarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, judecătorului de supraveghere a privării de libertate.

Cauzele și împrejurările producerii evenimentului vor fi stabilite de organele judiciare abilitate.

De asemenea, conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor a dispus efectuarea unei analize la fața locului, în acest sens, directorii Direcțiilor Inspecție Penitenciară și Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar deplasându-se la Penitenciarul Giurgiu.

În urma analizei dispuse la Penitenciarul Giurgiu, ulterior evadării înregistrate de unitatea de detenţie, conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a propus ministrului justiţiei emiterea ordinului de încetare a exercitării atribuţiilor de serviciu în funcţia de director, pentru comisarul şef de poliţie penitenciară Marius-Lucian Fulga, director al Penitenciarului Giurgiu.

foto: arhiva

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns