taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj

Europarlamentarul Corina Crețu și Remus Lapușan la Gherla, alături de candidații PRO România – VIDEO (P.E.)

Candidații la primărie și consiliul local din Gherla și comune învecinate i-au întâmpinat vineri după-amiază la Gherla pe liderii PRO România, Remus Lăpușan, candidat pentru președinția Consiliului Județean Cluj și Corina Crețu, fost comisar european, acum europarlamentar.

Au fost prezenți la întâlnire candidatul PRO România pentru primăria Gherla, Tiberiu Bărăian, președintele organizației Gherla Puiu Moldovan, canidatul PRO România la primăria Mintiu Gherlii Mihai Meșter, candidatul pentru comuna Aluniș Ionuț Aldea, candidatul de la Fizeșu Gherlii Iustian-Ioan Trifan.

Corina Crețu s-a declarat bucuroasă de prezența la Gherla, pentru susținerea candidaților la alegerile locale de duminică. „Gherla este un oraș care merită să se dezvolte mai mult, viața oamenilor trebuie să se îmbunătățească. Este un oraș care trebuie să își recâștige prestigiul pe care l-a avut odată. Sunt convinsă ca echipa PRO România va putea să realizeze lucruri care se vor vedea în viața de zi cu zi a oamenilor”.

La rândul său, Tiberiu Bărăian, un fan declarat al atragerii de fonduri europene prin instituțiile în care a activat de-a lungul carierei, s-a arătat încântat că are sprijinul europarlamentarului. „Cu Corina Crețu în echipă avem convingerea că vom primi ajutorul necesar să facem să renască acest oraș”.

Remus Lăpușan a adresat îndemnul pentru prezența la vot. „Am sus’inut de la Cluj foarte multe proiecte pentru Gherla, o să le susținem și în continuare, avem în vedere producătorii locali, zona de sănătate, dar și cea de educație. În atenția tuturor trebuie să fie îm perioada următoare atragerea de fonduri europene. Știm să facem asta, avem echipă, avem specialiști. În Gherla putem să facem lucruri frumoase în continauare”.

De altfel, și fostul ministru de interne Ioan Rus, unul dintre cei mai apreciați politicieni și oameni de afaceri români, și-a exprimat recent sprijinul pentru PRO România și candidații formațiunii.

ioan rus”Provocările generate de criza pandemică solicită imperios administrații eficiente, profesioniști în politica locală, având abordări vizionare și curajoase pentru construirea unei vieți comunitare prospere și sigure. Vă îndemn să acordați încrederea și votul dumneavoastră candidaților PRO ROMÂNIA, un partid tânăr, energic, alcătuit din profesioniști dedicați interesului public. Programele și proiectele adminstrative lansate de PRO ROMÂNIA, pentru toate comunitățile județului Cluj, reprezintă o ofertă electorală serioasă, modernă, armonizând tradițiile noastre transilvane cu vocația europeană a cetățenilor. PRO ROMÂNIA vine în administrația locală cu politicieni responsabili, implicați, atașați sufletește de Clujul, care pentru noi toți înseamnă acasă. Votul pentru PRO ROMÂNIA înseamnă progres, încredere în viitor și implicare civică!”, a declarat Ioan Rus.

video în continuare

sus(9)jos(50)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns