taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
psd gherla cluj corina cretu

Europarlamentarul Corina Cretu la Gherla

Vicepreședintele PSD, europarlamentarul Corina Crețu, a vizitat vineri, 7 martie, municipiul Gherla, întâlnindu-se cu membrii și simpatizanții organizației locale. „Le mulțumesc colegilor din Gherla pentru sprijinul pe care îl acordă comunității lor și sper ca în următoarea perioadă

rezultatele organizației să reflecte munca susținută din ultimii ani”, a declarat europarlamentarul susținut de PSD Cluj.

Corina Crețu a mai precizat că va continua să apere interesele României în Parlamentul European: „M-a bucurat entuziasmul cu care membrii PSD privesc competițiile electorale de anul acesta și i-am asigurat pe toți cei prezenți că mă voi lupta și în continuare, la Bruxelles, pentru interesele țării noastre, astfel încât aceasta să nu mai fie denigrată de diferiți actori politici, fie ei din interiorul sau din afara României” a mai declarat Corina Crețu.

psd gherla cluj corina cretupsd gherla cluj corina cretupsd gherla cluj corina cretupsd gherla cluj corina cretu

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

9 comentarii

 1. Poate ati auzit de Raportul Estrela. Iata despre ce este vorba in aceasta lege pentru care a votat C. Cretu in parlamentul UE.
  Liberalizarea totală a avortului, prin relaxarea legislației restrictive și eliminarea procedurilor administrative de temporizare. Accesul la avort să se facă imediat și fără obstacole.
  Avortul și contracepția, precum și operațiile de schimbare de sex, trebuie asigurate din bani publici.
  Organizațiile private care promovează „sănătatea sexuală și reproductivă” trebuie finanțate din bani publici.
  Restricționarea obiecției de conștiință, folosită de medici pentru a refuza practicarea avortului.
  Permiterea avortului și a serviciilor conexe în clinicile și spitalele administrate de culte religioase;
  Legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene.
  Obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar.
  Avort și contracepție gratuite pentru adolescenți, fără știrea și acordul părinților.

  sus(0)sus(0)
 2. Văd că despre candidatul independent Iulian Capsali nimeni nu vorbește. Televiziunile și presa se fac că nu știu.

  Iulian Capsali este unul dintre românii care s-au implicat cu toată energia în viaţa cetăţii româneşti începând cu decembrie 1989 şi până astăzi.
  Iulian Capsali este tatăl a 9 copii crescuţi cu multă jertfă, în spiritul credinței creștinești și cu deschidere spre valorile educației prin școală.
  Iulian Capsali are conştiința acută că trebuie să lupte pentru viitorul copiilor săi şi al tuturor copiilor din România. Viitorul românilor este din ce în ce mai nesigur în propria lor ţară. Ne creştem copiii, îi educăm, dar ne gândim cu durere că mâine vor trebui să plece în lumea largă pentru a o lua de la zero, pentru că ţara lor nu le-a putut oferi nimic.
  22 de asociaţii reprezentante ale familiei şi societăţii civile româneşti l-au îndemnat şi delegat pe Iulian Capsali să reprezinte drepturile şi interesele familiei din România în Parlamentul European.

  sus(0)sus(0)
 3. Corina Cretu a fost purtator de cuvant al presedintelui Iliescu in doua mandate. Asta spune tot despre scoala la care s-a format, in umbra omului retrograd si abuziv care a fost si este Iliescu. Dar e de ajuns sa vezi imaginile cu filiala PSD Gherla care confirma zicala "spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti".

  sus(0)sus(0)
 4. Daca chiar ne pasa de cine ne va reprezenta cred ca ar trebui sa ne interesam mai bine pe cine vom alege ca si europarlamentar. Am cautat si am citit si pana acum cea mai buna varianta pt cei carora chiar le pasa de familia lor este Iulian Capsali pare un om echilibrat care chiar ne poate apara interesele la nivel european

  sus(0)sus(0)
 5. Sau de pe acest site http://iuliancapsali.ro/sustine/
  puteti downloada formularul si eventual sa fie dus gata completat la acel magazin bisericesc ortodox

  sus(0)sus(0)
 6. De aici se poate downloada formularul [url]http://iuliancapsali.ro/sustine/[/url]
  Eu zic ca merita mai mult ca oricare altul, macar e un om serios ce ne poate reprezenta adevaratele valori ale familiei romanesti

  sus(0)sus(0)
 7. Aș fi trecut pe lângă această știre,cum trec pe lângă orice știre despre cineva crescut la școala și în umbra lui Ion Iliescu,dar mi-au atras atenția îndemnurile de susținere pentru candidatura lui Iulian Capsali și fără a avea nimic cu omul și nici cu cei care îl susțin stau și mă întreb până unde pot merge acțiunile de manipulare a opiniei publice??? Unii chiar ne cred proști!!!Oricât de bune ar fi intențiile omului,în parlamentul european,fără susținerea unui grup politic important nu poți promova nimic!!!NIMIC!!!Domnule Iulian,chiar dacă veți strânge semnăturile,tot nu veți intra în parlamentul european.Dacă ați fi fost o voce,un formator de opinii,aș fi auzit de dumneavoastră până acum.Și cum nu am auzit,șansele vă sunt egale cu zero.Nu este o bucurie,ci o tristă constatare după 25 de ani de la revoluție(ori ce o fi fost)!!NOTORIETATE vă spune ceva???

  sus(0)sus(0)
  • Asta dovedește că tu te hrănești doar cu lăturile de pe posturile tv. De hrană spiritual ai auzit? Ai ajuns exact ce vreau manipulatorii, un om spălat pe creier.
   Iulian Capsali are mari șanse să ajungă europarlamentar, doar atât că trebuie mobilizată lumea puțin și mai ales ferită de comentarii pesimiste ca al tău.

   sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns