taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
handbal olimpiada gherla liceu ana ipatescu cluj

Etapa judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar – handbal licee fete si baieti

Desfăşurată pe 28 februarie 2014 la sala de sport a Liceului Teoretic ,,Ana Ipătescu”, etapa judeţeană la handbal licee fete şi băieţi  a reunit cele mai bune echipe clasate pe primul loc la etapa municipală din judeţul Cluj, respectiv  echipele de handbal fete şi băieţi din Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii şi Gherla.

In competitia fetelor sau intrecut echipele de la Liceul Teoretic ,,Nicolae Bălcescu” Cluj-Napoca, Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” Câmpia Turzii, Liceul Teoretic ,,Ana Ipătescu” Gherla. Echipele competitoare la băieţi au reprezentat Liceul cu program sportiv  Cluj-Napoca, Colegiul Tehnic Turda, Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” Gherla.

Intr-o  atmosferă primitoare şi o organizare bună, asigurata de prof. Mureşan Felicia de la liceul gazda şi a prof. Verde Dorel de la Şcoala Nr. 1 Gherla, precum si de responsabilii comisiei, competiţia  a adus satisfacţie şi admiraţie pentru calitatea activităţii desfăşurate, intrucat la această etapă au participat cei mai buni sportivi ai judeţului, elevi care fac parte din echipele reprezentative ale unor cluburi sportive de talie naţională.

In urma disputelor de pe terenul de joc, cu adversari de valoare, echipele de handbal ale liceului „Ana Ipatescu”, coordonate de prof. Mureşan Felicia, s-au clasat astfel :

Clasamentul pe echipe fete :

Locul I –   Liceul Teoretic ,, Nicolae Bălcescu” Cluj-Napoca
Locul II –  Liceul Teoretic ,, Ana Ipătescu ,, Gherla
Locul III – Colegiul Tehnic ,,Victor Ungureanu” Câmpia Turzii

Echipa de handbal fete a fost formata din jucatoarele Rus Demi, Wonner Herta, Boboş Andreea, Roman Diana, Corpodean Corina, Chiriţă Denisa, Silaghi Iulia, Păcurar Andrada, Pop Maria, Popoviciu Bianca, Lumperdean Nicoleta.

Clasamentul pe echipe băieţi :

Locul I – Liceul cu program sportiv Cluj-Napoca
Locul II – Colegiul Tehnic Turda
Locul III – Liceul Teoretic ,, Ana Ipătescu” Gherla

Echipa de handbal băieţi a fost formata din jucatorii Horon Bogdan, Pop David, Vuşcan Bogdan, Gliga Răzvan, Moldovan Augustin, Gârda Sebastian, Sumurducan Andrei, Feier Armand, Cîmpean Bogdan, Tămaş Raul, Neamţu Vasile, Farcaş Darius.

Echipa de majorete ,,Queens Dancing” a liceului, indrumata de instructorul Angela Florean Angela, a întreţinut atmosfera de bună dispoziţie, încurajând echipele favorite aflate în competiţie.  Activitatea a atras un numeros public spectator atât din rândul elevilor, a suporterilor, locuitorilor orasului.

Organizatorii aduc multumiri conducerii liceului, dl. directori Ielcean Radu şi Chendrean Virgil, pentru crearea condiţiilor optime de desfăşurare a acestei etape, pentru sprijinul adus prin acordarea de diplome, pentru participarea directă la activitatea desfăşurată, precum si colegilor de catedră, care au  fost alături  la susţinerea echipelor liceului gherlean.

prof. Muresan Felicia /foto: Ovi Bob

  • vezi galerie foto aici
sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns