irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
rally sprint carei radu bob gherla

Etapa III în campionatul Rally Sprint, la Carei – încă un concurent din Gherla – VIDEO

O nouă etapă din campionatul de automobilism Rally Sprint, organizată de Clubul Sportiv AK Rider’s din Satu Mare, a avut loc pe 20 mai la Carei.

Paarticipanții s-au întrecut în etapa a treia pe străzile din municipiu, astfel că amatorii de senzații pe patru ro’i au putut privi de aproape evoluția concurenților.

De la Gherla a participat din nou, la categoria juniori, Radu Bob. La volanul unui Citroen Saxo, avându-l alături chiar pe tatăl său, pilotul Florin Bob, tânărul conducător auto, în vârstă de 10 ani, și-a demonstrat din nou calitățile pe traseu.

Dacă în etapa anterioară, concurentul din Gherla nu a avut nicio penalizare, de acestă dată a avut 6 penalizaări, toate în manșa 1, și niciuna în manșa 2.

La finalul etapei, cu 11 puncte obținute, Radu s-a clasat pe locul 7, la mai puțin de 16 secunde de ocupantul locului 1.

rally sprint carei

La categoria AH3 a intrat încă un concurent de la Racing Team Gherla, Jenei Roland, la volanul unui Mitsubishi Lancer. La finalul etapei, acesta a acumulat 5 puncte și se clasează pe locul 13.

rally sprint carei

video gherla info

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns